Felhívás!

A honlapon megtekinthető filmekkel és parlamenti tevékenységemmel kapcsolatos hozzászólásokat, véleményeket, javaslatokat várom a barath.zsolt@parlament.hu e-mail (drótposta) címemre.

Továbbá az érdeklődők figyelmébe ajánlom az április havában (szelek hava) induló facebook oldalamat.

Szolnok TV, sajtótájékoztató.

2014-04-03 17:25:36

Választási programja egyedül a Jobbiknak van – jelentette ki mai sajtótájékoztatóján Baráth Zsolt. A párt országgyűlési képviselőjelöltje szerint jelenleg egy kormányképes erő van hazánkban és az a Jobbik.

Szolnok TV, sajtótájékoztató.

2014-04-01 18:55:56

A Jobbik arra kéri szimpatizánsait, hogy április 6-án ne csupán szavazni menjenek el, hanem a hátralévő 5 napban kezdjenek elsöprő erejű mozgósításba, mert ez a győzelem kulcsa. Baráth Zsolt országgyűlési képviselőjelölt szerint a választás a Fidesz és a Jobbik között dől majd el.

Vona Gábor Szolnokon. Sajtótájékoztató és Nemzeti Fórum.

Szolnok TV
2014-03-28 19:17:54

Megélhetést, rendet, elszámoltatást ígér a Jobbik Magyarországért Mozgalom, ha április 6-án, a választók bizalmából kormányt alakíthat. Ezt Vona Gábor pártelnök, miniszterelnök-jelölt jelentette ki szolnoki sajtótájékoztatóján. A politikus egyedülállónak nevezte a Jobbik programját, szerinte a Fideszt és az MSZP nem vezérli más, mint a hatalom megtartása, illetve újbóli megszerzése.

Szolnok TV, sajtótájékoztató.

2014-03-25 18:49:53

A Jobbik felszámolná a politikusbűnözést és feloldanák a közérdekkel ellentétes titkosításokat – mondta mai sajtótájékoztatóján Baráth Zsolt. A párt országgyűlési képviselőjelöltje arról is beszélt, hogy javítanák a közbiztonságot.

Szolnok TV, sajtótájékoztató.

2014-03-20 19:21:10

Nyilvános vitára hívna két kormánypárti politikust Baráth Zsolt a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje. Dr. Bene Ildikóval és Farkas Flóriánnal – ahogy fogalmazott – megbeszélné az elmúlt 4 évet. Baráth Zsolt mai tájékoztatóján elmondta azt is, hogy a Jobbik felszólítja Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy ne hátráljon meg a párt miniszterelnök-jelöltje által kezdeményezett vita elől.

Szolnok TV, sajtótájékoztató.

2014-03-18 17:17:39

Honnan lesz a Jobbik választási programjában meghirdetett elképzelésekre pénz? Erre a kérdésre adott válasz tájékoztatóján Baráth Zsolt a párt képviselőjelöltje. A politikus 10 pontban sorolta fel gazdasági elképzeléseiket.

Szolnok TV, sajtótájékoztató.

2014-03-13 17:12:46

 

Vidékfejlesztési programjáról, közbiztonsági kérdésekről és a korrupció felszámolásáról beszélt mai sajtótájékoztatóján Baráth Zsolt. A Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje azt mondta: a régióban rejlő lehetőségeket a jövőben ki kell használni.

Szolnok TV, sajtótájékoztató.

2014-03-11 16:21:50

A megélhetés a munkahelyteremtésen alapul, ennek kell alárendelni a következő négy évet – mondta mai sajtótájékoztatóján Baráth Zsolt. A Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje Szolnok valamint a megye helyzetéről és az abban rejlő lehetőségekről is szólt.