Szolnok TV, sajtótájékoztató.

2014-03-20 19:21:10

Nyilvános vitára hívna két kormánypárti politikust Baráth Zsolt a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje. Dr. Bene Ildikóval és Farkas Flóriánnal – ahogy fogalmazott – megbeszélné az elmúlt 4 évet. Baráth Zsolt mai tájékoztatóján elmondta azt is, hogy a Jobbik felszólítja Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy ne hátráljon meg a párt miniszterelnök-jelöltje által kezdeményezett vita elől.

Március 7-i sajtótájékoztatóján hívta először nyilvános vitára Dr. Bene Ildikót a Fidesz országgyűlési képviselőjelöltjét illetve a Lungo Drom elnökét Farkas Flóriánt Baráth Zsolt. Azóta nem érkezett rá reakció – mondta mai tájékoztatóján a Jobbikos politikus. Baráth Zsolt ezért újra nyílt levelet juttat el az érintettekhez. Nem csak ő, hanem Vona Gábor a párt a miniszterelnök-jelöltje is készen áll a vitára, ő Orbán Viktorral ülne egy asztalhoz, de ahogy a sajtótájékoztatón elhangzott: a vita elől menekül a Fidesz és a miniszterelnök is. A Jobbik törvénybe foglalná, hogy a választások előtt legyen miniszterelnök-jelölti nyilvános vita – fűzte hozzá Baráth Zsolt. Érveket, programokat, jövőképet szeretnének kamerák kereszttüzében ütköztetni. Nagy igény lenne a politikusok közötti vitáknak –mondta Baráth Zsolt. Az egyik közösségi oldalon például közel 10.000-en követelik - tette hozzá. A Jobbik népszerűsége pedig növekedik, Vona Gábor a Medián felmérése szerint a legnépszerűbb ellenzéki politikus – zárta szavait Baráth Zsolt.

Tags: